Malerfirma StærmoseProfilMaleropgaverKontakt os
Få gratis og uforpligtende malertilbud. Ring til Malerfirma Stærmose på tlf. 22 66 99 17Malerfirma Stærmose er medlem af Danske Malermestre
 Malerfirma Stærmose: Om Malerfirma Stærmose Om Malerfirma Stærmose

25 års erfaring og 3. generation som maler

Malerfirma Stærmose ejes og drives af Malermester Michael Stærmose. Med mere end 25 års erfaring i malerfaget og en opvækst i en malerfamilie, hvor han er 3. generation, står han i dag med en bred faglig viden.

Med de mange års erfaring i store som små opgaver vil der altid være fokus på høj service og kvalitet samt en professionel tilgang til alle maleropgaver.

Malerfirma Stærmose giver dig som kunde/samarbejdes partnere tillid, tryghed og loyalitet ved alle maleropgaver og kvalitets arbejde der et færdig til den aftalte tid.

Malerfirma Stærmose tilbyder alle former for traditionelt malerarbejde til både private og erhverv. Vi har igennem mere end 25 år udført malerarbejde af højeste kvalitet og sætter en ære i at aflevere et stykke kvalitetsarbejde som kunden er tilfreds med.

Malerfirma Stærmose er kendt for at være seriøst, kompetent og levere en høj standard samt pris, der lever op til kundens forventning.Malerfirma Stærmose        Iver Vindsvej 4        DK-5260 Odense S        Tlf: 22 66 99 17